Hoppa till sidans innehåll

Ullmax


 

HANDLA I ULLMAX WEBBSHOP - 15 PROCENT GÅR TILL ESKILSTUNA CK!

 

Sen några år tillbaka går det att köpa Ullmax kläder via Eskilstuna Cykelklubb. Samtidigt som kläderna värmer i vinterkylan drar försäljningen in pengar till klubben. 

Kläderna är av toppkvalitet, priserna ofta lägre än i vanliga handeln - samtidigt som 15 procent av försäljningsvärdet går till klubben!

Du kan kolla in sortimentet på www.ullmax.se  

Beställer du direkt på Ullmax webbshop så se till att du väljer Eskilstuna CK som samarbetsförening - det tjänar klubben 15 procent av ordervärdet på.

 

Mer om Ullmax-samarbetet:

Vad är Ullmax?

Ullmax, ett företag med ursprung i Norge, är ett klädmärke och ett koncept som endast föreningar kan ansluta sig till och som då går ut på att vi (föreningen) säljer Ullmax-kläder till våra vänner, bekanta, jobbarkompisar och så vidare. Idag samarbetar Ullmax med cirka 230 föreningar över hela Sverige.

 

Handla via webben

Eskilstuna Cykelklubb har tidigare haft en Ullmax-väska med provkollektioner. Denna avvyttrar vi nu och hänvisar i stället våra kunder direkt till Ulllmax webbshop på www.ullmax.se

Innan du betalar i webbshopen se till att du valt  Eskilstuna cykelklubb som samarbetsförening - 15 procent av priset går då till vår förening och dess verksamhet!

  

Uppdaterad: 20 AUG 2016 14:04

VÅRA SPONSORER:

 

 

 

 AB Karl Hedin

 

HyrLift

 

 NJ Elinstallation

 

Ryds Bilglas

 

Vilsta Sporthotell

 

 

  VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

 SPONSORHUSET            

          

  Ullmax

 

Världensbarn

Postadress:
Eskilstuna CK - Cykel
Christer Dahlin, Lötvägen 7
64043 Ärla

Kontakt:
Tel: 0727421489
E-post: This is a mailto link

Se all info