Klubbkläder mm

Beställningar: Klubbkläder samt andra profilprodukter beställs normalt 2-3 gånger per år och annonseras på hemsida och Facebook.

Vi har också en hel del klubbkläder i lager för både utlåning och försäljning, framförallt för barn och unga.

Tävling: Vid tävling är aktuell godkänd klubbtröja obligatorisk.

Träning: Klubbkläder stärker sammanhållningen, så vi uppskattar när klubbkläder används, men det är inte något krav.

Barn och unga:
Gratis lånetröjor med 200:- per plagg i deposition.
Vi erbjuder alla aktiva barn och unga gratis tröjor. Formellt är det ett lån från klubben. En fördel med det är bland annat att tröjorna kan bytas ut gratis i takt med att barnen växer.
Barn och unga som tävlar garanteras genom detta också att hela tiden ha tillgång till  godkända tävlingskläder i aktuell design. Barn och unga t o m 18 år som cyklar landsväg kan efter förfrågan och beslut få tillgång till en tempodräkt till en depositionsavgift på 700 kr.
Uppdaterad: 2016-03-16 21:19
Skribent: Klubbstyrelsen